Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Τρόποι για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ

Τρόποι για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ

 

Ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ μπορεί να αναδείξει τη φυσική ομορφιά σας και να σας χαρίσει φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να δείχνετε φρέσκια και φυσική καθημερινά, αλλά και σε ειδικές περιστάσεις. Αναζητήστε τα παρακάτω βήματα και συμβουλές για να πετύχετε ένα αψεγάδιαστο φυσικό μακιγιάζ που θα σας κάνει να αισθάνεστε και να δείχνετε υπέροχη.

  1. Προετοιμασία του δέρματος: Ένα καλό μακιγιάζ ξεκινά με μια καλή προετοιμασία του δέρματος. Καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπό σας με ένα απαλό καθαριστικό προϊόν και ενυδατώστε το δέρμα σας με μια ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας. Αφήστε την κρέμα να απορροφηθεί πλήρως πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
  2. Υποβάθμιση της βάσης: Αντί να χρησιμοποιείτε ένα παχύρευστο και καλυπτικό foundation, επιλέξτε μια ελαφριά βάση μακιγιάζ ή ένα BB cream που θα χαρίσει φυσική κάλυψη στο δέρμα σας. Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την υπερβολική ποσότητα. Η ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη βάση που να φαίνεται αόρατη.
  3. Φυσικός τόνος επιδερμίδας: Για να δώσετε φυσική όψη στο πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε ένα ρουζ σε ένα φυσικό τόνο, που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Εφαρμόστε το ρουζ στα μήλα των ζυγωματικών με ένα απαλό πινέλο και ανακατέψτε το προϊόν καλά για να δημιουργήσετε μια φυσική απόχρωση.
  4. Ματ βλέφαρα: Για ένα φυσικό μακιγιάζ των ματιών, επιλέξτε ματ σκιές σε φυσικούς τόνους όπως το χρυσαφί, το καφέ ή το ροζ. Εφαρμόστε τη σκιά σε όλο το βλέφαρο, ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων και ανεβαίνοντας προς το πάνω μέρος. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό πινέλο για ομοιόμορφη εφαρμογή και ανακατέψτε τις αποχρώσεις για μια φυσική μετάβαση.
  5. Φυσικά φρύδια: Τα φρύδια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός φυσικού μακιγιάζ. Για να τα αναδείξετε, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή μια σκιά σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας και γεμίστε τις κενές θέσεις με απαλές κινήσεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε έναν διαφανή φρυδομάντηλο για να συγκρατήσετε τα φρύδια στη θέση τους.
  6. Φυσικό και λαμπερό κραγιόν: Για τα χείλη, επιλέξτε ένα κραγιόν σε φυσικό τόνο που να ταιριάζει με το χρώμα των χειλιών σας. Απλώστε το κραγιόν ομοιόμορφα στα χείλη σας και, αν επιθυμείτε λίγη λάμψη, προσθέστε ένα διάφανο lip gloss στο κέντρο των χειλιών.
  7. Φινίρισμα με φυσική πούδρα: Για να σφραγίσετε το μακιγιάζ σας και να δημιουργήσετε ένα ματ αποτέλεσμα, απλώστε μια λεπτή στρώση φυσικής πούδρας σε όλο το πρόσωπο. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση του μακιγιάζ στη θέση του και θα απορροφήσει τυχόν λιπαρότητα.

Με αυτές τις συμβουλές και τεχνικές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ που θα αναδείξει την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά σας. Θυμηθείτε, η φυσική ομορφιά είναι αυτή που μας κάνει μοναδικές, οπότε απολαύστε τη διαδικασία και είστε υπερήφανες για τον εαυτό σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μάθετε τον ακριβή αριθμό των θερμίδων που χρειάζεστε για να αδυνατίσετε με τον υπολογισμό BMR!

BMR calculator
Weight loss